Ga naar ...

logo_pjgu_woudenberg
fym-main

2019 wordt de 18e keer dat de Truck- en tractorpulling wedstrijd georganiseerd wordt.
Op 14 en 15 juni zal dit jaar naast de feesttent aan de baan de gigantische
Festivaltent weer verrijzen. De tent biedt plaats aan ruim 2500 man. Zoals velen van jullie zullen herinneren hebben we voorgaande jaren al diverse bands en artiesten mogen verwelkomen op de buhne o.a. Jannes, , Q5, Beethoven,  Ronnie Ruysdael, Plork en de aannemers, Sharon Doorson, Fragment, Mental Theo etc., etc. Ook dit jaar hoef je geen aparte kaarten te kopen voor de tent en de entree is voor de zaterdagavond verlaagd naar 12,50 euro incl. toegang tot Truck- en tractorpulling. Makkelijker kan niet! Kom wel op tijd want vol = vol.Vrijdagavond Festivaltent:

 Q-Music – The Party  Ft. Menno Barreveld   22:00 – 01:30

“Staat garant voor super gezellige avond waar alles kan en alles mag.”   


Qmusic the Party - 4 uur Fout

Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute muziek een begrip in Nederland dankzij Qmusic. Qmusic the Party - 4uur FOUT! is een feest der herkenning en brengt de gezelligheid met de leukste DJ’s van Nederland met o.a. live Menno Barreveld! Heb jij je foute outfit al klaar liggen?

Qfoute uur live
Q-Music met het foute uur!

De organisatie heeft daarnaast goed nieuws voor liefhebbers van de écht foute nummers, tijdens deze avond vindt namelijk ook het “Het Foute Uur” van Q-Music live plaats waarin echt alléén maar foute platen voorbij komen!

Zaterdagavond Festivaltent:Partyfriex      23:45 – 00:45 
DJ Roy    21:00 -
02:00

Onze huis Dj Roy zal de presentatie van deze avond weer voor zijn rekening nemen. Ook zal hij met zijn Dj set verschillende keren live optreden. Van de Skihutten in Oostenrijk en Frankrijk tot de mooiste en vetste zomerfeesten aan de Spaanse costa's, Gran Canaria, Mallorca, maar op de knallende party's van Turkije tot aan Griekenland. Ook de radio speelt een grote rol in Roy zijn carriere, op het commerciële radio station Simone FM presenteert Roy dagelijks zijn eigen radio show "Roy op je radio". 

dj20royZaterdagavond Plork Cafe (feesttent aan de baan gekoppeld aan de Festivaltent) 16:00 – 02:00

lagerweij-300
nijborg-renswoude-300